Web Analytics Made Easy - Statcounter

زگیل تناسلی در مردان ممکن است در نوک یا تنه اصلی آلت تناسلی، بیضه یا مقعد رخ دهد. این زگیل توسط ویروس HPV یا پاپیلوم انسانی ایجاد می شود.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، در خانم‌ها، زگیل های تناسلی می توانند روی دیواره خارجی فرج، دیواره های مهبل، ناحیه بین دستگاه تناسلی خارجی و مقعد، کانال مقعد و دهانه رحم رشد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زگیل های تناسلی همچنین می تواند در دهان یا گلوی فردی که رابطه جنسی دهانی با فرد آلوده داشته است، ایجاد شود.

ویروس پاپیلوم انسانی یا همان HPV به پوست حمله کرده و غشای پوشاننده بدن را مرطوب می کند. ویروس های HPV از بیش از 100 نوع ویروس تشکیل می شوند و انواع متختلف ویروس اچ پی وی در نقاط مختلف بدن ظاهر می شود.

آنچه عامل اصلی زگیل تناسلی در مردان و زنان است، ویروس HPV نوع 6 تا 11 می باشد. ویروس HPV نوع 16 تا 18 عامل ایجاد سرطان می باشند.

مردان چگونه به HPV مبتلا می شوند؟

با داشتن رابطه جنسی با شخصی که به HPV آلوده است، می توانید مبتلا به زگیل تناسلی شوید. این بیماری در طی رابطه جنسی مقعد یا واژن به راحتی گسترش می یابد، همچنین می تواند از طریق رابطه جنسی دهانی یا سایر لمس های پوستی نزدیک به پوست در طول رابطه جنسی اتفاق افتد. HPV حتی در صورتی که فرد آلوده علائم قابل توجهی نداشته باشد می تواند گسترش یابد.

دکتر محمد جباری، فوق تخصص اورولوژی ترمیمی، در مقاله ای به علت های بروز زگیل تناسلی در مردان پرداخته است که از مهم ترین علل آن به عدم رعایت بهداشت فردی و انجام روابط جنسی پر خطر خارج از خانواده اشاره کرده است (برای مطالعه متن کامل مقاله علت زگیل تناسلی در مردان می توانید به وبسایت www.drjabbari.com مراجعه نمایید.)

نشانه های زگیل تناسلی در آقایان

اغلب مردانی که مبتلا به زگیل تناسلی می شوند، علائمی مشخصی ندارند و در برخی از آن ها زگیل یا گوشت اضافه مشخص است.

زگیل تناسلی در مردان در محل های زیر می تواند بروز پیدا کند:

آلت تناسلی بیضه ها مقعد کشاله ران و ران زبان و سقف دهان

زگیل تناسلی کوچک یا بزرگ، تخت یا برآمده یا به شکل گل کلم و به صورت تکی یا چند تایی پدیدار می شوند. جالب است بدانید که درد زگیل تناسلی تقریباً حس نمی شود اما به هر حال می تواند احساس ناخوشایندی را ایجاد کند.

آیا زگیل تناسلی باعث سرطان می شود؟

خیر، زگیل تناسلی مبنای ویروس دارد و ربطی به توده های سرطانی ندارد اما تأثیر مخرب عفونت ها بر بدن می تواند باعث کاهش سطح ایمنی بدن و ایجاد سرطان شود. پزشک ممکن است حتی تا یک سال پس ابتلای فرد به اچ پی وی، نتواند سرطان را تشخیص دهد زیرا سرعت تغییراتی که ویروس HPV در سلول ها به وجود می آورد، بسیار کند است. سرطان هایی که می توانند در اثر زگیل تناسلی به وجود آیند عبارتند از:

سرطان مقعد با علائم: خونریزی، درد، بیحالی و خارش مقعد تورم غدد لنفاوی در ناحیه مقعد و کشاله ران تغییر در عادات گوارشی یا شکل مدفوع سرطان آلت تناسلی با علائم: تغییر بافت آلت تناسلی، مانند تغییر رنگ، نازک شدن پوست و بازسازی بافت خال یا زائده گوشتی دردناک یا بدون درد بر روی آلت تناسلی که احتمالاً با خونریزی همراه است. درمان قطعی زگیل تناسلی در آقایان

در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای زگیل تناسلی وجود ندارد اما می توان با برخی روش ها زگیل را برطرف و سرعت پیشرفت آن را کاهش داد. متأسفانه در حال حاضر آزمایش خاصی برای تشخیص زگیل تناسلی در مردان قبل از بروز علائم، وجود ندارد. بلکه پزشک با استفاده از معاینه و مشاهده زگیل روی پوست، می تواند نوع آن را مشخص کند. در صورت مشاهده علائم متعدد، احتمال وجود زگیل مقعدی نیز وجود دارد.

به هرحال هم اکنون روش های دارویی و جراحی برای کنترل و درمان زگیل تناسلی وجود دارد. روش های جراحی شامل فریز کردن زگیل تناسلی یا سوزاندن زگیل تناسلی، بسته به اندازه، محل و شکل زگیل می شود. این روش به نام کرایوتراپی شناخته می شود.

در صورتی که ویروس HPV باعث هر نوع سرطانی شود، پزشک ممکن است ترکیبی از درمان های جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی را برای وی در نظر بگیرد.  

به نقل از تابناک زگیل های تناسلی ممکن است در حالت عادی و در روند طبیعی رشد خود تغییر رنگ بدهند و از صورتی روشن تا سیاه، تغییر رنگ بدهند که به هرحال هرگونه تغییر شکل یا رنگ ضایعات نیاز به بررسی و نمونه برداری نیز دارد.  از سوی دیگر در روند درمان زگیل تناسلی با کرایوتراپی یا پدوفیلین نیز ممکن است سیاه شدن زگیل تناسلی مشاهده شود که نشانه نکروز سلولی و آغاز فرایند بهبودی ضایعات است و نیاز به اقدام خاصی ندارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیماری جنسی زگیل تناسلی ناحیه تناسلی زگیل تناسلی در مردان رابطه جنسی آلت تناسلی ویروس HPV

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۵۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • چرا بعد از دستشویی، شستشو با آب بهتر از پاک کردن با دستمال است؟
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟